Wie we zijn

helene

Hélène Versteeg-Severing

Als integratief werkend dierenarts, combineert Hélène graag wetenschappelijke kennis met natuurgeneeskundige therapieën. Bioresonantie-therapie en natuurlijke voeding, hebben haar speciale interesse. ``Voeding vormt de basis voor een gezond lichaam. Elk dier is uniek en heeft voor het optimaliseren van de gezondheid een individuele aanpak nodig``.

Integratief Dierenarts

helen

Helen Panneman

Helen werkt als energetisch dier therapeut met homeopathie, aromatherapie en Healing Touch for Animals, waarmee het dier energetisch in balans wordt gebracht om van daaruit tot homeostase te komen (dat wil zeggen: tot optimaal functioneren, zowel fysiek als emotioneel).

Energetisch Diertherapeut

piek

Piek Stor

Als dierentolk krijgt Piek Stor informatie van dieren door via de ‘delicate universal mental language’. Ze registreert, interpreteert en geeft woorden aan deze informatie.

Dierentolk

helga

Helga Meurs

Als massage- en energetisch therapeut voor paarden werkt Helga Meurs met verschillende massage en Healing Touch for Animals technieken waarbij ze samen met het paard steeds een laag dieper kan gaan tot ze bij het echte trauma of pijnpunt komen. Zo worden blokkades opgeheven die muurvast leken te zitten en komt er ruimte voor ontspanning, harmonie en zachtheid.

Massage- en Energetisch Therapeut voor Paarden