Wie we zijn

Hélène Versteeg-Severing: Als integratief werkend dierenarts, combineert Hélène graag wetenschappelijke kennis met natuurgeneeskundige therapieën. Bioresonantie-therapie en natuurlijke voeding, hebben haar speciale interesse. “Voeding vormt de basis voor een gezond lichaam. Elk dier is uniek en heeft voor het optimaliseren van de gezondheid een individuele aanpak nodig”.

 

Helen Panneman: Helen werkt als energetisch dier therapeut met homeopathie, aromatherapie en Healing Touch for Animals, waarmee het dier energetisch in balans wordt gebracht om van daaruit tot homeostase te komen (dat wil zeggen: tot optimaal functioneren, zowel fysiek als emotioneel).

 

Piek Stor: Als dierentolk krijgt Piek Stor informatie van dieren door via de ‘delicate universal mental language’. Ze registreert, interpreteert en geeft woorden aan deze informatie.

 

Karen van de Kant: Karen is als konijnenliefhebber zich gaan specialiseren in deze dieren en werkt ze in haar praktijk middels bioresonantie-therapie aan het welzijn van konijnen. Daarnaast werkt Karen in het lab van HeelDier. Daar meet ze o.a. de speekselmonsters door, VOA’s en het opladen van vlo- & teekplaatjes. Ook assisteert ze Hélène, helpt ze bij de matbehandelingen en mengt ze graag een specifieke essentiële olie voor je dier.
Neem gerust contact op voor vragen over je konijn of voor een afspraak via info@natuurlijkdiertherapie.nl of op 06- 17 840 007

 

Desiré Keun: Als osteopaat werkt Desiré vanuit de visie dat het lichaam een eenheid is, waarin verschillende structuren elkaar beïnvloeden om zo te zorgen dat het lichaam in balans blijft en optimaal kan functioneren. Op het moment dat er kleine verstoringen optreden is dat niet altijd zichtbaar juist omdat het lichaam zo goed kan compenseren en bijsturen. Zodra symptomen zichtbaar worden zijn er vaak meerdere beperkingen of blokkades die ervoor zorgen dat de balans verstoord raakt en vaak heeft het lichaam een handje (of 2) hulp nodig om fysieke  blokkades (of bewegingsbeperkingen) op te heffen en ervoor te zorgen dat alle structuren weer goed kunnen communiceren en samenwerken. Desiré werkt als osteopaat voor honden, katten en paarden.

 

Simone Kornalijnslijper: Simone begeleidt samen met de paarden die bij HeelDier Centrum wonen kinderen en hun ouders als paardencoach. In iedere volwassene en ieder kind wat is beschadigd zit nog het kind wat heel is. Samen met de paarden weet Simone dat te vinden! Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Simone:  www.comedi-coaching.nl

 

Helen IJselmuiden: Mogelijk zit jij net als jouw dier niet lekker in je vel. Je voelt je misschien moe of je hebt weinig energie. Helen zorgt met qigong voor Heel de Mens. Qigong is een Chinese bewegingskunst die stress vermindert en energie geeft. Kom een keer gratis op dinsdag van 10.00 – 11.15 uur meedoen. Meer informatie op www.vol-ledig.nl en aanmelding welkom@vol-ledig.nl

 

Saskia Blok: Saskia werkt voornamelijk met de Tellington TTouch® methode, een positieve manier van begeleiden en helpen van je huisdier bij fysieke klachten of probleemgedrag. TTouch is ook goed in te zetten bij opvoeding en omgang met stressvolle situaties. Daarnaast werkt zij met essentiële oliën en kruiden volgens de principes van Ingraham Applied Zoopharmacognosy. Alles draait om samen met het dier zoeken naar wat het dier nodig heeft om in balans te komen, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Saskia werkt vooral met katten en honden, geeft ook TTouch workshops, maar ook andere dieren zijn van harte welkom.

Je kunt haar bereiken op info@ttouch4animals.nl