HeelDier Centrum & Monsteranalyse

Afhankelijk van de klachten van je dier kan een intake zowel middels een monstertje (speeksel & haar), als in het HeelDier centrum plaatsvinden. Wanneer lichamelijk onderzoek van je dier door de dierenarts nodig is, dan is enkel een consult in de praktijk mogelijk. Behandeling bij het dier op locatie aan huis, is in sommige gevallen, zoals bijvoorbeeld bij een massage mogelijk. Neem hiervoor contact op met info@HeelDier.nl. Voor een gesprek met onze dierentolk ontvangen wij graag een recente digitale foto en voor een intake via monsteranalyse ook een speekselmonster en haarmonster.

Analyse

Een bioresonantie analyse wordt uitgevoerd met de nieuwste bio-energetische aparatuur. Waar nodig, vindt er in overleg ook een kort gesprek plaats met het dier.

Kies je voor een monsteranalyse, dan ontvang je de uitslag van de analyse en het eventuele gesprek binnen een week na de afgesproken consultdatum, samen met het advies via de mail. Bijbehorende producten als bioresonantie druppels, essentiële oliën, celzouten, bloesems, homeopathische middelen of reguliere medicatie welke nodig zijn voor inzetten van de behandeling, ontvang je via de post.

Wanneer op consult

Tip: Schakel ons op tijd in!
We merken met regelmaat dat mensen pas op zoek gaan naar alternatieven voor de reguliere medische zorg, als er geen gunstige vooruitzichten meer zijn. Er valt gelukkig vaak nog een hoop te bereiken als het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer wordt aangesproken in plaats van onderdrukt. Wacht echter niet te lang voordat je contact opneemt voor een andere aanpak van het optimaliseren van de gezondheid. Hoe eerder we je dier kunnen ondersteunen in zijn herstel, hoe groter de kansen op een positief resultaat.